Info

Wat en wanneer is de Zomercup?

De Zomercup zal dit jaar voor de negende keer doorgaan. Het is een initiatief van de jongensscouts van Lichtervelde om verscheidene ploegen een aangenaam voetbaltornooi aan te bieden. Zowel ploegen van binnen als buiten Lichtervelde zijn welkom!

Het is een recreatief voetbaltornooi waarbij korte wedstrijdjes gespeeld worden op circa de helft van een voetbalplein. Elk team speelt met een keeper, vergezeld van vijf veldspelers. Doorheen de dag speel je enkele wedstrijden tegen verschillende ploegen, vechtend voor die beker en eerste plaats op het tornooi. Ook vrouwenploegen zijn welkom bij ons! Zij genieten zelf van een verminderd tarief. Een vrouwenploeg betaalt 30 euro als inschrijvingsbedrag, herenploegen daarentegen betalen slechts 50 euro.

Het tornooi gaat door op zaterdag 3 augustus 2019. We verwachten de eerste ploegen omstreeks 8u30, zodat deze zeker stipt om 9u aan hun wedstrijden kunnen beginnen. Het tornooi zal op zijn einde lopen tegen 17u.

Waar?

De Zomercup gaat door op het gemeentelijk sportcentrum (Zandstraat 15) van Lichtervelde. Parking is voorzien aan de voorkant van het sportcentrum, maar ook achteraan (Sportlaan) is er nog veel parkeergelegenheid.

Eet- en drankmogelijkheden

Er is ter plaatse mogelijkheid om je te voorzien van eten en drank tegen democratische prijzen.
Drank: Coca-Cola, limonada, Jupiler, koffie, water
Eten: frieten, frikandellen, bitterballen, saus, chips, NIEUW: lekkere pasta

Verzekering

Wij bedanken Bloso voor de verzekering van dit evenement.